• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Filé v alobalu II.
Napište svůj komentář k receptu

Filé v alobalu II.

autor: Ivana Přikrylová
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Filé v alobalu II.
Filé v alobalu II.
Filé v alobalu II.
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks rybí file
    • 4
      lžička hořčice kremžská nebo obyčejná
    • 1
      ks jarní cibulka
    • 1
      ks pórek
    • 1
      ks mrkev
    • 100
      g anglická slanina
    • 4
      lžička citronová šťáva
    • máslo
    • 1
      špetka bazalka
    • 1
      špetka tymián
    • 1
      lžička koření na ryby
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Každou porci dáváme na samostatný alobal. Na alobal položíme anglickou slaninu, na to dáme filé, které posypeme kořením na ryby (Vitana, Kotanyi), pokapeme citrónem a potřeme hořčicí. Na ochucené porce filé klademe nahrubo nastrouhanou mrkev, pokrájený pórek, jarní cibulku. Posypeme bazalkou a tymiánem. Navrch dáme kousek másla.
2
Alobal zabalíme, aby neunikla žádná šťáva. Naskládáme vedle sebe do pekáče a pečeme asi hodinu na 190 - 200 °C. Pět minut před dokončením alobal otevřeme (tak, aby nic nevyteklo) a necháme opéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Filé v alobalu

Filé v alobalu

brambory v alobalu se zakysanou smetanou

brambory v alobalu se zakysanou…

Kukuřice v alobalu

Kukuřice v alobalu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Roman Prokš | 3. 7. 2007 11:52

    Brambory k alobalu?

  • Gábina Houšková | 28. 8. 2006 15:37

    to vypadá lákavě, to musím vyzkoušet. Možná by tam šly dát i brambory a bylo by to vše hotové naráz

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Anglická slanina Bazalka Citronová šťáva Hořčice kremžská Jarní cibulka Koření na ryby Máslo Mrkev Pórek Rybí file Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Řízečky naruby

Řízečky naruby

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Špecle se slaninou a žampiony

Špecle se slaninou a žampiony

Něžná pomazánka z mascarpone

Něžná pomazánka z mascarpone

Řezy Margot

Řezy Margot

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Arašídové sušenky

Arašídové sušenky

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

52
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
48
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou
Kefírový koláč s jablky…
45
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
44
Bůček plněný kysaným zelím
Bůček plněný kysaným…
40
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Filé s česnekovou majonézou
Filé s česnekovou majonézou
Filé s fazolkami
Filé s fazolkami
Filé v alobalu
Filé v alobalu
Filé v lese
Filé v lese
Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku
Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku
Filé zapečené s nivou
Filé zapečené s nivou
  • Recepty.cz
  • Filé v alobalu II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact