• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ferrero Roche
Napište svůj komentář k receptu

Ferrero Roche

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ferrero Roche
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      tuk (100%)
    • 2
      kakaový pudink v prášku
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      plechovka kondenzované mléko
    • strouhané ořechy nebo Kokos

Postup přípravy receptu

1
Rozehřejeme 100% tuk Lukana. Do vlažného tuku zamícháme kakaové pudinky, kakao, slazené mléko - salko. Z vychladlé hmoty lžičkou tvoříme kuličky, dovnitř můžeme dát lískový ořech a obalujeme v ořechách nebo v kokosu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuličky Ferrero

Kuličky Ferrero

Ferrero Rocher na plechu

Ferrero Rocher na plechu

Ferrero Rocher1

Ferrero Rocher1

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Igor | 20. 12. 2015 12:28

    Dobrý den, napadlo mě zkusit si udělat cukrovinku typu Ferrero Roche a tak jsem hledal na netu a našel váš recept. Tak mám jen malou poznámku. Původní receptura obsahuje jiné suroviny: mléčná čokoláda 30 % (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, odtučněné sušené mléko, máselnýtuk, emulgátor: lecitiny (sójové); vanilin), lískové oříšky (28,5 %), cukr, palmový olej*, pšeničnámouka, sušená syrovátka, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: lecitiny (sójové), kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný), jedlá sůl, vanilin I když to tedy může být dobré, k původnímu receptu to nejspíš má daleko. Jak psala Alena F., že se ji to rozteklo, nebylo to tím, že tam dala jiný tuk? Nejlepší by bylo použít palmový tuk (taje při 30 °C) v malém množství a přidat k tomu sójový lecitin (přírodní "lepidlo" na spojování mastného s nemastným). Taky by tam správně měly být lískové oříšky, předpokládám že někdo chtěl co nejvíc ušetřit. Kondenzované mléko nahrazuje sušené mléko, jeho nevýhodou ale je, že obsahuje vodu. Ideální by tedy bylo sušené mléko ohřát ve vodní lázni nebo povařit, přidat tuk, nějakou dobu ohřívat dokud to nezhoustne nebo neodpaří se ta voda. Ve výsledku byste měli tuk a sójový lecitin jako spojovací složku. Nebude tam voda a proto nebude třeba tolik tuku. Mělo by tam být vanilkové aroma, ale myslím že i to rumové by mohlo být dobré. Také si račte povšimnout pšeničné mouky a kypřící látky... Aby výrobek byl nadýchaný a křehký, předpokládám že by se to mělo dát "sušit" do trouby. A pak hotový výrobek obalit v čokoládě. Určitě to zkusím vyrobit (a dám pak recept).

  • hankahof | 18. 12. 2011 10:49

    Kuličky se povedly, přidala jsem tatranky a jsou naprosto skvělé. Můj předchozí recept byl složitější a pracnější. Tohle je naprostá paráda. Dávám 1*

  • Blažena Halušková | 6. 12. 2008 19:59

    Ještě jsem to nezkusila, ale posledním komentářem jsem se ukrutně pobavila. Díky...

  • Alena F. | 14. 12. 2007 19:59

    Já teda nevím, kde soudruzi z NDR udělali chybu, ale mě to teda vůbec netuhlo, i když to bylo přes noc v lednici, kde to ztuhlo, jakmile jsem to vyndala z lednice a začala dělat kuličky, tak to změklo, kuličky se měnily na změklé bobky a ani chuťově se mi to nezdálo. Rozemlela jsem tam teda oříšky a nadrtila oplatky (na rum jsem ani nevzdechla, škoda, byla jsem z toho zralá na paňáka :-) ) Přesto to furt bylo měkký. Nakonec syn vymyslel, že to budem máčet v čokoládě a obalovat v oříškách, že až ta čoko ztuhne, bude držet tvar. No bylo to teda machání, ale jakžtakž jsme uplácali koule a dali ztuhnout do lednice, ale když je vynám na talířek, tak po hodině měknou a budou se muset hned sníst, páč to měkký pak není moc dobrý. A pro paní Evu Mlýnskou, já tam ten pudink docela cítím, ale to je jen můj názor. Klukovi to chutná a je nadšenej, dneska jdem plácat ještě rafaelo.

  • Lenka F. | 5. 12. 2007 16:53

    Je to moc dobré,přidala jsem do směsi rozdrcenou oříškovou tatranku,ňamka dávam za 1.

  • Lenka | 28. 11. 2007 11:05

    Dělám už několik let, a mám odzkoušeno,že je lepší hmotu udělat večer, nechat ve špajzu přes noc a ráno dělat kuličky s ořechem uprostřed, lépe se s hmotou pracuje.

  • Jarka | 14. 12. 2006 18:19

    Já do tohoto receptu přidávám mleté ořechy a balíček piškotů namočený v rumu.

  • Eva Mlýnská | 14. 12. 2006 08:51

    Prosím, kdo má odzkoušené, ten puding není v té hmotě drsný nebo se s tím tukem rozleží?

  • Ivana | 13. 12. 2006 18:29

    Také bych přidala dortové oplatky, napište prosím jaké množství.

  • Kateřina Pyszková | 10. 12. 2006 20:33

    Tak jsem právě dodělala, přidala navíc taky ml. ořechy a rozlámané dortové oplatky, které dodají typickou chuť Ferrero Roche.

  • Kateřina Pyszková | 10. 12. 2006 13:00

    No, myslím, že ten recept je dost srozumitelně napsaný, pudingy pouze prášek a salko nevařené!

  • Adéla | 6. 12. 2006 16:16

    ty pudingy už vařené nebo pouze prášek? a to salko taky nalít nebo nejdřív uvařit v karamel? DĚKUJU

  • Simona Bravená | 4. 12. 2006 17:55

    Dělám již několik let, já ještě trochu mletých ořechů přidávám i do hmoty, zdá se mi to lepší.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Cukroví Pošírování Chlazení Vánoce Narozeniny Výjimečný den Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kakao Kakaový pudink v prášku Kondenzované mléko Strouhané ořechy Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Uhlířské špagety

Uhlířské špagety

Plněná kuřecí prsa

Plněná kuřecí prsa

Sýrové pečivo

Sýrové pečivo

Jogurtový tropik dort - nepečený

Jogurtový tropik dort - nepečený

Piña colada / Koktejly

Piña colada / Koktejly

Jednoduchá avokádová pomazánka

Jednoduchá avokádová pomazánka

Černá čočka s tuňákem

Černá čočka s tuňákem

Italské uzly ala focaccia "fokáča"

Italské uzly ala focaccia "fokáča"

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

23
Cuketové hranolky
Cuketové hranolky
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…
14
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
14
Smažený květák (brokolice) v pivním těstíčku
Smažený květák …

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Nezdárný Andrew (65) přišel o titul i bydlení, ale… Doživotní renta od krále!

Nezdárný Andrew (65) přišel o titul i bydlení, ale… Doživotní renta od krále!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

  • Recepty.cz
  • Ferrero Roche
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact