Fazolový guláš pro vegany
Fazolový guláš (nejen) s řepou -…
Houbový guláš III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jsem zvyklá vařit luštěniny bez soli a solit až po uvaření.Ať už hrách nebo fazole. Jinak luštěniny také namáčím den předem,jak je uvedeno v receptu.
Guláš sice rychlý, ale koření je příliš mnoho. Proto je guláš až moc slaný. I když jsem dala jen půl kostky masoxu a jen trochu vegety.
Pizza na plech
Rohlíky na ráno
Brambory s tvarohem
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Brokolicová krémová polévka II.
Třešňové rizoto
Zapékané těstoviny s cuketou
Steak Chateaubriand
Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky