Kugel s rýží na sladko - židovská…
Židovská sváteční chala
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je to něco jako "Fazolový hummus",že:) A tohle dělám a podávám to jako dip k tortilám nebo chlebovým plackám.
Chtěla jsem to vyzkoušet,chuť mě překvapila-moc dobré,jen jsem přidala ještě česnek.
Hovězí maso pěti vůní
Vepřové koleno marinované
Octové těsto místo listového
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Jogurtová buchta s ovocem II.
Rebarborové čatní
Dýňový koláč famózní
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Bramboráky se zelnou směsí
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše