• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Fazolová dělovka
Napište svůj komentář k receptu

Fazolová dělovka

autor: Buchy
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazolová dělovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • anglická slanina
    • 1
      lžička rostlinný olej
    • 3
      cibule
    • 3
      česnek
    • kečup - jemný
    • masox
    • sůl
    • 2
      plechovka fazole v chilli nálevu
    • 200
      g uzené maso postačí obyčejný kabanos, párek apod.
    • 1
      g zeleninové lečo
    • koření dle chuti já dávám oregano a bylinkový pepř, majoránku

Postup přípravy receptu

1
Oloupanou a na půlkolečka nakrájenou cibuli podusíme na oleji, přidáme na kostičky nakrájenou uzeninku, přisypeme fazole, koření a česnek. Kdo má rád hodně pikant, tak si přidá feferonku.
2
Jakmile to začne nádherně vonět, přidáme lečo i s nálevem, přilijeme trošku kečupu (asi 2 lžíce), dochutíme a dle potřeby zahustíme zákletkou z hladké mouky a vody (není nutné).
3
Jako příloha je výborné pečivo všeho druhu. Pozor! Výstraha! Nutno v zásobě pivko - bude žízeň.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fazolová polévka s pórkem

Fazolová polévka s pórkem

Fazolová polévka s uzeným masem

Fazolová polévka s uzeným masem

Fazolová polévka

Fazolová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdenka Korábová | 12. 4. 2008 20:56

    Milý Jiří- kuchařina je sice věda, ale nepracuje se s laboratorními váhami, to bychom to mohli dopracoat s tou přesností tak daleko, že bychom přepočítávali fazole v plechovce, jeli jich tam stejně jako v té druhé. Kuchařina je i v pocitu, že jídlo chutná i když je jednou hustší a jindy řidší a to dle stejného receptu, nejlepší dávkování je "tak akorát" a vždy s úsměvem .

  • Tereza J. | 12. 4. 2008 16:30

    Recept je s gramážou, prečo by bol nepresný ? Že tam nie je presná gramáž slaniny ? To snáď byť nemusí, zvyšok je jasný. Máte tam napísané malá sklenička leča. To je tiež jasné, stačí ísť do obchodu, Nemyslím si, že je namieste takto kritizovať recept. Je zbytočné to isté uverejnovať 2x, zvlášť vedome. Ak je to výborné, mali ste daž dobrú známku .

  • Jiří Gogela | 12. 4. 2008 15:32

    Recept je, bohužel , nepřesný, chybí základní měřitelné množství surovin, fazole, angl. slanina, voda, lečo, cibule atd. Doplnil jsem to odhadem a je to výborné. Upravený recept v nejbližší době uveřejním.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Fazole Kečup - jemný Koření Masox Rostlinný olej Sůl Uzené maso Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Hruškový koláč II.

Hruškový koláč II.

Strouhaný koláč

Strouhaný koláč

Bramborové knedlíky ze studených brambor

Bramborové knedlíky ze studených…

Zeleninový kuskus

Zeleninový kuskus

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Buřtguláš trochu jinak

Buřtguláš trochu jinak

Masové závitky (nejen) se zelím

Masové závitky (nejen) se zelím

Bramboráky pro děti

Bramboráky pro děti

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

20
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
16
Kynuté buchty z remosky
Kynuté buchty z remosky
14
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
14
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
11
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Martina Preissová připustila: Plánovala nemocnému manželovi pohřeb

Martina Preissová připustila: Plánovala nemocnému manželovi pohřeb

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Fazolová dělovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact