• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Fazole s uzeninou
Napište svůj komentář k receptu

Fazole s uzeninou

autor: Severová Miroslava
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fazole s uzeninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček fazole
    • olivový olej
    • 1
      ks naložené papriky
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička oregáno
    • 1
      šálek kečup - jemný
    • 1
      ks točený salám nebo silný párek či klobása

Postup přípravy receptu

1
Fazole namočíme večer před vařením. Druhý den uvaříme v té vodě (může se i v papiňáku asi 20-30 minut) do měkka. Na pánvi na trošce olivového oleje zpěním nakrájený česnek na proužky a cibuli (část na kostičky, část na proužky - dle fantazie). Na to přidám nakrájenou sterilovanou papriku, posypu oregánem, zaliju kečupem a přidám pokrájenou uzeninu, přikryju pokličkou a dusím. Na měkké fazole, můžou se nechat celé nebo minule jsem je trochu rozmixovala tyčovým mixerem se přelije rozdušená paprika s uzeninou.
2
K tomu syrové kyselé zelí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rajské fazole s uzeninou

Rajské fazole s uzeninou

Rohlíčky plněné uzeninou

Rohlíčky plněné uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Horáková | 9. 1. 2007 11:05

    Připravuji stejně jako anonym, ale nedávám tatru,sypu strouhaným sýrem. Tato varianta z konzervy je nejenom rychlejší, ale nám i víc chutná, protože fazole jsou omáčkou hezky nasáklé. Možná, že to neumím , ale když vařím fazole z pytlíku, tak ať dělám, co dělám, vždy mám pocit, že se mi to dobře nespojí. Jedině to asi nechat odležet.

  • Sc. | 9. 1. 2007 10:54

    Nabízím ještě jednodušší "fazole pro lenochy" - na trošce oleje osmahnu nakrájený debrecínský párek (ten mi nejvíc chutná), přidám konzervu červených fazolí bez nálevu, pořádně prohřeju, případně trošku přisolím a přidám trochu čili - to podle chuti.

  • Anonym | 9. 1. 2007 10:06

    Pro spestření nabízím trochu jednodušší variantu...: Osmahnu cibuli a uzeninu, přidám strouhaný česnek, konzervu fazolí v rajské omáčce, většinou dělám ze dvou nebo tří, z toho alespoň jednu ostrou, přidám kečup, prohřeju a nakonec malinko zjemním tatrou. Je to výborné.

  • Jana V. | 6. 1. 2007 09:08

    Já přidám k cibuli uzeninu nakrájenou na kostičky a spolu opeču.Papriku už nepřidávám,jen trochu okyselím citr.šťávou.S čerstvým chlebem je to velmi dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Luštěniny Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Fazole Kečup - jemný Naložené papriky Olivový olej Oregáno Točený salám
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové řezy sypané

Tvarohové řezy sypané

Vepřová kýta Ježibaba

Vepřová kýta Ježibaba

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kuře na cibuli v římském hrnci

Nakládané sýrové kostky

Nakládané sýrové kostky

Vepřový králík pečený na bylinkách

Vepřový králík pečený na bylinkách

Jak opravit nepovedený dort

Jak opravit nepovedený dort

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Kuřecí kari maso s cuketou

Kuřecí kari maso s cuketou

Pivní sýr

Pivní sýr

Doporučujeme

90 minut
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

46
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
41
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
38
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
37
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
13
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné menu, od polévky až po moučník!
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné…
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
AHA.cz Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Vypjatý osmý díl Zrádců: Slzy, křivdy a vyřazení věrného!

Vypjatý osmý díl Zrádců: Slzy, křivdy a vyřazení věrného!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

  • Recepty.cz
  • Fazole s uzeninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact