• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Exkluzivní salát s tuňákem
Napište svůj komentář k receptu

Exkluzivní salát s tuňákem

autor: lestray
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Exkluzivní salát s tuňákem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě (konzerva)
    • 1
      plechovka cizrna v nálevu
    • 1
      ks ledový salát
    • 6
      ks rajče
    • 1
      ks okurka salátová
    • 2
      ks mrkev
    • 3
      ks vařená vejce
    • 1
      balení těstoviny jakékoliv
  • Na dresink
    • 5
      lžíce zakysaná smetana
    • 3
      lžíce majonéza
    • 2
      lžička citronová šťáva
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1,50
      lžíce cukr (1-2 lžíce, nejlépe nerafinovaný)

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme těstoviny dle návodu na obalu, dále uvaříme vejce, cizrnu slijeme (v plechovce je naložená), mrkev oloupeme a nakrájíme na slabá kolečka, salát omyjeme a nakrájíme na větší kostičky, okurku oloupeme a nakrájǐme na kostičky, rajčata také na kostičky.
2
Do mísy vysypeme všechnu nakrájenou zeleninu, promícháme, vmícháme vlažné těstoviny (nikdy horké - zapařily by se), přidáme taktéž zchladlá vejce, která pomocí speciálního udělátka nakrájíme na kostičky (špalíčky), tuňáka otevřeme a slijeme z něj šťávu (!!důležité!!) a přidáme do salátu.
3
Vše promícháme a půjdeme si připravit dresink - kysačku a majonézu smícháme, přidáme sůl, pepř dle chuti a šťávu z půlky citronu. Ochutnáme a případně dle chuti jakoukoliv ingredienci přidáme.
4
Dresink vlijeme do salátu, zamícháme a dáme na půl hodinky do lednice. Podáváme jako studené. Tento recept je z mojí vlastní hlavy, doufám, že vám bude chutnat (je mi 13 let). Je to rychlé a levné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Exkluzivní čokoládové muffiny

Exkluzivní čokoládové muffiny

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Rýžový salát s tuňákem

Rýžový salát s tuňákem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kvočna | 4. 9. 2013 22:26

    Pěknej blaf :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

  • lestray | 21. 5. 2013 09:22

    a do dresinku jeste cukr, nevim co s tim je( cukru 1-2 lzice nejlepe nerafinovany)

  • lestray | 21. 5. 2013 09:18

    prosím o opravení, patří tam jeste 4x tunakova konzerva( ve vlastni stave) a testovin asi cele baleni, a cizrna v nalevu, nevim proc ale nepridalo se mi to tam :-(

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Zdravě i chutně Salát Rybí Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cizrna Cukr Ledový salát Majonéza Mrkev Okurka salátová Olivový olej Pepř mletý Rajče Sůl Těstoviny Tuňák - ve vlastní šťávě Vařená vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řezy s rebarborou

Řezy s rebarborou

Zapečené filé

Zapečené filé

Rybí pomazánka III.

Rybí pomazánka III.

Bramborové pagáče

Bramborové pagáče

Povidlové kapsičky

Povidlové kapsičky

Piškotová mňamka

Piškotová mňamka

Květák s mletým masem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

Mozzarella na gril, pánev nebo do…

Houbové karbanátky (nejen) s mletým masem

Houbové karbanátky (nejen) s mletým…

Doporučujeme

50 minut
Kotlety plněné kysaným zelím

Kotlety plněné kysaným zelím

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

29
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Cizrnová polévka - vydatná
Cizrnová polévka -…
25
Krémový dušený špenát
Krémový dušený špenát
24
Dýňové latte
Dýňové latte

Zajímavé články

Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na strašidelnou party, které vás budou bavit
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na…
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
AHA.cz Těžké časy Anny Geislerové: S dcerou řeší závislost

Těžké časy Anny Geislerové: S dcerou řeší závislost

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Flíska i rozepnutá saka: Která módní pekla by se neměla opakovat na státních vyznamenáních?

Flíska i rozepnutá saka: Která módní pekla by se neměla opakovat na státních vyznamenáních?

Ženy.cz Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Blesk.cz Bydlení pop-art umělce Rataje: Splnil si dětský sen

Bydlení pop-art umělce Rataje: Splnil si dětský sen

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy První detail, kterého si všimnete na obrázku, odhalí tajemství vaší osobnosti

První detail, kterého si všimnete na obrázku, odhalí tajemství vaší osobnosti

  • Recepty.cz
  • Exkluzivní salát s tuňákem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact