• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ernstův choucroute
Napište svůj komentář k receptu

Ernstův choucroute

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ernstův choucroute
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g vepřové maso uzený bůček
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      stroužek česnek
    • 4
      ks bobkový list
    • 1
      ks nové koření kuličky
    • 5
      ks pepř mletý kuličky
    • 500
      g kysané zelí
    • 1
      kostka masox dle chuti
    • 0,50
      l voda
    • 4
      ks kuřecí prsa prsní
  • Omáčka
    • 250
      ml zakysaná smetana
    • 1
      lžíce med
    • 1
      lžička křen
    • 1
      lžička petržel

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na olivovém oleji (může být i obyčejný stolní), přidáme nakrájený česnek, bobkový list, nové koření a kuličky pepře. Chvíli restujeme a přidáme dobře propláchlé a nakrájené kysané zelí. Zalijeme bujonem a necháme asi 5 minut povařit. Mezitím si nakrájíme bůček na plátky cca 1-2 cm tlusté a přidáme do hrnce. Necháme opět asi 5 minut společně vařit. Kuřecí prsa nakrájíme na větší kousky, osolíme, kdo chce, může opepřit, a položíme na zelí. Takto spolu vaříme kolem 15 minut, prostě až bude kuřecí hotové.
2
Ingredience na omáčku smícháme dohromady a podáváme k hotovému choucroutu. Zkuste to, je to fakt mňamka!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Choucroute (šukrut)

Choucroute (šukrut)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Frantiska :) | 1. 4. 2009 23:48

    no kysane zeli co dela babicka je taky kysela tak akorat na jidlo :) kupovane je teda hodne kysele ... a ja nic nekraju, jsem lina

  • sottish wolf | 1. 4. 2009 22:39

    Antonia Trusková: myslim, ze neni mysleno krajet zeli jeste podelne :-D

  • Antonia Trusková | 6. 3. 2009 19:29

    Je prekvapujúce, ako sú ochutené tie isté produkty v závislosti od krajiny. U nás je kyslá kapusta takej miernej chuti, ze este pridávame ocot a Vy radíte "dobře propláchlé a nakrájené ". Taktiez nám je "nepochopitelné", naco este treba krájat "kysané zelí", ked je nakrájané temer ako vlasy.Darmo, iný kraj, iné zvyky. Ale tú poriadne kyslú kapustu Vám závidíme.

  • Zuzana Kalábová | 28. 2. 2009 17:27

    Jedná se o petrželovou nať - může být čerstvá, ale dobrá je i sušená.

  • Klára Keselyova | 26. 2. 2009 21:47

    Ten petržle, do omáčky, je vňať, alebo koreň zostrúhaný?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Křen Kuřecí prsa Kysané zelí Masox Med Nové koření Pepř mletý Petržel Vepřové maso Voda Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Strouhaná tvarohová buchta

Strouhaná tvarohová buchta

Výborná ořechová bábovka

Výborná ořechová bábovka

Majonézové koláče

Majonézové koláče

Bílý toastový chléb

Bílý toastový chléb

Nakládaný hermelín VI.

Nakládaný hermelín VI.

Cheesecake IV.

Cheesecake IV.

Cuketový quiche

Cuketový quiche

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Lasagne s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

16
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
13
Carpaccio z okurek
Carpaccio z okurek
13
Dort Míša
Dort Míša
12
Křenová plec na smetaně
Křenová plec na smetaně
11
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Divoký večírek pořadu Showtime: Laďka Něrgešová nemohla chybět!

Divoký večírek pořadu Showtime: Laďka Něrgešová nemohla chybět!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

  • Recepty.cz
  • Ernstův choucroute
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact