• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Džuveč II.
Napište svůj komentář k receptu

Džuveč II.

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 136
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Džuveč II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 900
      g vepřové maso Plecko
    • 10
      ks zelená paprika
    • 6
      ks rajčata Velká
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks rajský protlak
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • pepř mletý
    • sůl
    • slunečnicový olej
    • 200
      g rýže

Postup přípravy receptu

1
Na rozehřátý olej se dá pokrájená cibule a na kostičky nakrájené maso. Zadusí se a po chvilce se přidá červená paprika, pepř, sůl, podlije se vodou a nechá se dusit do poloměkka.
2
Na velký pekáč se dá olej, na nudličky pokrájené papriky a na kousky pokrájená rajčata. Po chvilce dušení se přidá česnek, rajský protlak a směs se nechá chvilku dusit. Pokud je maso poloměkké, přidá se do této směsi spolu s opranou rýží, zalije se asi 3/4-1 l vody a dá se do trouby dusit až je rýže měkká.
3
Podává se s chlebem. Rýže zvětší svůj objem asi 3x. Množství přidávané vody závisí na dužnatosti paprik a rajčat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Džuveč

Džuveč

Bramborový džuveč

Bramborový džuveč

Džuveč podle dědy

Džuveč podle dědy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hele ty zelenej | 7. 5. 2015 13:09

    :-$ no fuj ten dzvec nebo jak se to pise se neda vubec zrat :-$

  • mammocradmonastyrskydzuvecmamhomocradmocmocradhomam | 7. 5. 2015 13:08

    :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ fuj to je hnus :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ ale je to dobre O:-) O:-) O:-) O:-) <3 <:-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

  • ahoj | 7. 5. 2015 13:06

    jamamdzuvectuzeradchutnamiajefaktdobrejdavamsihonasnidaniobediveceri achkdybychtakmelmezernik :'( :'( :'(

  • Sisinka | 28. 12. 2012 11:02

    Já džuveč dělávám docela často, dokonce chutná i manželovi, který rýži moc nemusí. Dělávám ho ale s mletým masem.

  • veverkag | 6. 1. 2012 18:14

    Chutný recept

  • Ségra ,,Nenapíšu" | 19. 9. 2011 18:51

    Já to teda nikdy nejedla, ale vypadá to hezky. A myslím, že ségra to taky nikdy neměla.

  • Nenapíšu | 19. 9. 2011 18:49

    Jo, džuveč jsme měli ve škole a je to docela dobrý...

  • Anonym | 19. 9. 2011 18:45

    Mojí kamarádce Lucce říkáme ve škole Džuveč a tak jsem taky chtěla znát recept na to jídlo... A tady je dobrej recept na džuveč. :-)

  • nechci
    nechci | 17. 7. 2011 09:28

    Výborné jídlo,přesně tak jak je zde napsáno dělám také a nemá to jedinou chybičku.

  • NIkdo NIKDO | 8. 10. 2005 22:05

    džuveč je dobrej

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Paprika - sladká Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Rýže Slunečnicový olej Sůl Vepřové maso Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pórková "malovaná" polévka

Pórková "malovaná" polévka

Bramborový oběd

Bramborový oběd

Bílý chléb dokonalý

Bílý chléb dokonalý

Srbský vepřový guláš

Srbský vepřový guláš

Vepřové maso na paprice

Vepřové maso na paprice

Balkánský listový závin slaný

Balkánský listový závin slaný

Masové nudličky na zelenině s nudlemi

Masové nudličky na zelenině s nudlemi

Bramborovo-pórková polévka

Bramborovo-pórková polévka

Cheesecake z domácí lučiny

Cheesecake z domácí lučiny

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

52
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
38
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
38
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
34
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
25
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Hana Heřmánková se zbavila snachy Nikol: Vzala jí funkci v divadle! Přitom je stále manželkou jejího syna…

Hana Heřmánková se zbavila snachy Nikol: Vzala jí funkci v divadle! Přitom je stále manželkou jejího syna…

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Další doporučené recepty:

Dýňový prívarok
Dýňový prívarok
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový salát z máslové dýně
Džem z rakytníku
Džem z rakytníku
Editin podmáslový chléb s mandlemi
Editin podmáslový chléb s mandlemi
Echeloní
Echeloní
Eierlikörpunsch
Eierlikörpunsch
  • Recepty.cz
  • Džuveč II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact