• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Džuveč II.
Napište svůj komentář k receptu

Džuveč II.

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 158
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Džuveč II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 900
      g vepřové maso Plecko
    • 10
      ks zelená paprika
    • 6
      ks rajčata Velká
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks rajský protlak
    • 5
      stroužek česnek
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • pepř mletý
    • sůl
    • slunečnicový olej
    • 200
      g rýže

Postup přípravy receptu

1
Na rozehřátý olej se dá pokrájená cibule a na kostičky nakrájené maso. Zadusí se a po chvilce se přidá červená paprika, pepř, sůl, podlije se vodou a nechá se dusit do poloměkka.
2
Na velký pekáč se dá olej, na nudličky pokrájené papriky a na kousky pokrájená rajčata. Po chvilce dušení se přidá česnek, rajský protlak a směs se nechá chvilku dusit. Pokud je maso poloměkké, přidá se do této směsi spolu s opranou rýží, zalije se asi 3/4-1 l vody a dá se do trouby dusit až je rýže měkká.
3
Podává se s chlebem. Rýže zvětší svůj objem asi 3x. Množství přidávané vody závisí na dužnatosti paprik a rajčat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Džuveč

Džuveč

Bramborový džuveč

Bramborový džuveč

Džuveč podle dědy

Džuveč podle dědy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hele ty zelenej | 7. 5. 2015 13:09

    :-$ no fuj ten dzvec nebo jak se to pise se neda vubec zrat :-$

  • mammocradmonastyrskydzuvecmamhomocradmocmocradhomam | 7. 5. 2015 13:08

    :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ fuj to je hnus :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ ale je to dobre O:-) O:-) O:-) O:-) <3 <:-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

  • ahoj | 7. 5. 2015 13:06

    jamamdzuvectuzeradchutnamiajefaktdobrejdavamsihonasnidaniobediveceri achkdybychtakmelmezernik :'( :'( :'(

  • Sisinka | 28. 12. 2012 11:02

    Já džuveč dělávám docela často, dokonce chutná i manželovi, který rýži moc nemusí. Dělávám ho ale s mletým masem.

  • veverkag | 6. 1. 2012 18:14

    Chutný recept

  • Ségra ,,Nenapíšu" | 19. 9. 2011 18:51

    Já to teda nikdy nejedla, ale vypadá to hezky. A myslím, že ségra to taky nikdy neměla.

  • Nenapíšu | 19. 9. 2011 18:49

    Jo, džuveč jsme měli ve škole a je to docela dobrý...

  • Anonym | 19. 9. 2011 18:45

    Mojí kamarádce Lucce říkáme ve škole Džuveč a tak jsem taky chtěla znát recept na to jídlo... A tady je dobrej recept na džuveč. :-)

  • nechci
    nechci | 17. 7. 2011 09:28

    Výborné jídlo,přesně tak jak je zde napsáno dělám také a nemá to jedinou chybičku.

  • NIkdo NIKDO | 8. 10. 2005 22:05

    džuveč je dobrej

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Paprika - sladká Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Rýže Slunečnicový olej Sůl Vepřové maso Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červené řepy s křenem

Salát z červené řepy s křenem

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Stracciatella

Stracciatella

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Koláč s nemletým mákem, ovocem a drobenkou

Koláč s nemletým mákem, ovocem a…

Bábovka z kefíru hrníčková

Bábovka z kefíru hrníčková

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Kapustové drny z pánve

Kapustové drny z pánve

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

25
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
19
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
13
Karamelizované pečené ořechy
Karamelizované pečené…
11
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
11
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Dýňový prívarok
Dýňový prívarok
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňový salát z máslové dýně
Džem z rakytníku
Džem z rakytníku
Editin podmáslový chléb s mandlemi
Editin podmáslový chléb s mandlemi
Echeloní
Echeloní
Eierlikörpunsch
Eierlikörpunsch
  • Recepty.cz
  • Džuveč II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact