• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dýňový nákyp
Napište svůj komentář k receptu

Dýňový nákyp

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dýňový nákyp
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 1,50
      kg brambory
    • 1,50
      kg dýně
    • 250
      g hladká mouka
    • 1
      kg hrudkovitý tvaroh nebo čerstvý ovčí sýr
    • 200
      g tvrdý sýr
    • 200
      ml rostlinný olej
    • 200
      ml mléko
    • 2
      ks vejce
    • 4
      lžíce kefír
    • sůl
    • pepř mletý
    • sezamová semínka

Postup přípravy receptu

1
Těsto rozdělíme na poloviny. Jednu vyválíme a vložíme na plech. Klademe na něj vrstvu tenkých plátků brambor, vrstvu plátků dýně, vrstvu tvarohu.
2
Každou vrstvu posolíme, posypeme pepřem, poprášíme moukou, posypeme strouhaným sýrem. Poslední vrstvu (tvarohovou) polijeme vejci rozmíchanými s mlékem a kefírem, pokapeme olejem a přikryjeme druhým plátem těsta.
3
Těsto potřeme olejem, posypeme sezamem.
4
Pečeme asi 1 hodinu při 180 °C. Krájíme teplé na čtverce a podáváme samotné nebo se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dýňový chlebíček z pižmové dýně

Dýňový chlebíček z pižmové dýně

Dýňový koláč

Dýňový koláč

Americký dýňový koláč

Americký dýňový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 4. 10. 2007 19:35

    Pani Vladislava ďakujem, ale až takú chválu si ani nezaslúžim :)))

  • Vladislava Machulová | 4. 10. 2007 14:24

    Paní Terezko, šťastně jsem Vás našla v receptech a nestačím se divit, kolik zajímavých receptů máte zajisté odzkoušených..Asi budete noblesní kuchařka!! Tento recept mě velmi zaujal, protože kdekdo zná z tykve jenom kompot a přitom tykev, neboli po našem dýně je tak vynikající, jen přijít na zajímavý recept :-) Určitě vyzkoušíme a Vám doporučuji vydat "Jarčuškovskú kuchařku" !! Mějte se moc hezky!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Zelenina
Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Dýně Hladká mouka Hrudkovitý tvaroh Kefír Listové těsto Mléko Pepř mletý Rostlinný olej Sezamová semínka Sůl Tvrdý sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprovka podle Barunky

Koprovka podle Barunky

Srbský vepřový guláš

Srbský vepřový guláš

Gulášová polévka II.

Gulášová polévka II.

Tortilla plněná mletým masem

Tortilla plněná mletým masem

Makové rohlíčky (Rakousko)

Makové rohlíčky (Rakousko)

Panenky v parmském kabátku s batátovými chipsy

Panenky v parmském kabátku s…

Baklava s ořechy

Baklava s ořechy

Lehký jemný ovocný dort

Lehký jemný ovocný dort

Špagety se špenátem a sýrem

Špagety se špenátem a sýrem

Doporučujeme

50 minut
Husí roláda s kaštanovou nádivkou

Husí roláda s kaštanovou nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

58
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
31
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
21
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
14
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…
9
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí roláda s kaštanovou…

Zajímavé články

Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z unavené zeleniny, otlučeného ovoce i starého pečiva
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z…
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
AHA.cz Životní zvrat u Ztraceného: Zpěvák odchází z domu

Životní zvrat u Ztraceného: Zpěvák odchází z domu

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Bundy, které letos nosí celý Instagram: Jediný detail z vás udělá módní ikonu. Vypadá draze a sluší všem

Bundy, které letos nosí celý Instagram: Jediný detail z vás udělá módní ikonu. Vypadá draze a sluší všem

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Desátý díl Zrádců plný zklamání: V závěru plakala i ostřílená kriminalistka!

Desátý díl Zrádců plný zklamání: V závěru plakala i ostřílená kriminalistka!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na listopad: Štíry čeká splácení starých dluhů, Berani dostanou lekci v lásce

Karmický horoskop na listopad: Štíry čeká splácení starých dluhů, Berani dostanou lekci v lásce

Další doporučené recepty:

Dýňový krém
Dýňový krém
Dýňový krém s kari
Dýňový krém s kari
Dýňový krém se zázvorem a chilli
Dýňový krém se zázvorem a chilli
Dýňový perník
Dýňový perník
Dýňový pohár s mascarpone
Dýňový pohár s mascarpone
Dýňový prívarok
Dýňový prívarok
  • Recepty.cz
  • Dýňový nákyp
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact