• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dýňový koláč s kandovaným nebo sušeným ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Dýňový koláč s kandovaným nebo sušeným ovocem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 8
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dýňový koláč s kandovaným nebo sušeným ovocem
Dýňový koláč s kandovaným nebo sušeným ovocem
Dýňový koláč s kandovaným nebo sušeným ovocem
Dýňový koláč s kandovaným nebo sušeným ovocem
Dýňový koláč s kandovaným nebo sušeným ovocem
Dýňový koláč s kandovaným nebo sušeným ovocem
Dýňový koláč s kandovaným nebo sušeným ovocem
Dýňový koláč s kandovaným nebo sušeným ovocem
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 200
      g dýně hokaido
    • 2
      ks vejce
    • citronová kůra a šťáva z menšího citronu
    • 125
      g rozpuštěné máslo
    • 130
      g cukr krupice
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      hrst kandované ovoce nebo sušené, cca
    • 250
      g polohrubá mouka cca
    • 1
      ks prášek do pečiva necelý

Postup přípravy receptu

1
Očištěnou dýni nahrubo nastrouháme nebo rozmixujeme v chopperu (drtiči) a dáme do mísy. Přidáme dvě vejce, jemně nastrouhanou citronovou kůru a šťávu z menšího citronu (lze použít i pomeranč), cukry, rozpuštěné máslo a ovoce dle chuti. Vše dobře promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem, opět dobře promícháme, těsto nandáme do koláčové formy cca 30 cm nebo dortové 22 cm, kterou jsme vymazali máslem a vysypali hrubou moukou, vložíme do předehřáté trouby na 170 stupňů a pečeme 20-25 minut, vyzkoušíme špejlí, těsto se na ní nesmí lepit.

RADA: VIDEO, jak připravit domácí Míša řezy

2
Po zchladnutí přelijeme polevou dle vlastní chuti (citronová, pomerančová, rumová, čokoládová...) a necháme ztuhnout nebo jen posypeme moučkovým cukrem.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit domácí granolu

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dýňový koláč

Dýňový koláč

Dýňové cupcakes

Dýňové cupcakes

Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr krupice Dýně Kandované ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rozpuštěné máslo Vanilkový cukr Vejce

Domácí zdravé müsli: Deník veganky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maxi palačinka

Maxi palačinka

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Kakaovo-tvarohový dort

Kakaovo-tvarohový dort

Jablečný koktejl

Jablečný koktejl

Celerový krém s celerovými lupínky

Celerový krém s celerovými lupínky

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Avokádová pomazánka na toasty

Avokádová pomazánka na toasty

Lečo s mletým masem

Lečo s mletým masem

Celer smažený v kořeněné tempuře

Celer smažený v kořeněné tempuře

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Domácí zdravé müsli: Deník veganky

Poslední sledované recepty

41
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
31
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
22
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rok po smrti herce Jiřího Hromady (†66): Splnili mu poslední přání! Odpočívá s maminkou

Rok po smrti herce Jiřího Hromady (†66): Splnili mu poslední přání! Odpočívá s maminkou

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Další doporučené recepty:

Dýňový koláč
Dýňový koláč
Dýňový koláč (Pan di zucca)
Dýňový koláč (Pan di zucca)
Dýňový koláč famózní
Dýňový koláč famózní
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Dýňový koláč s ořechy II.
Dýňový koláč s ořechy II.
Dýňový koláč s polevou
Dýňový koláč s polevou
  • Recepty.cz
  • Dýňový koláč s kandovaným nebo sušeným ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact