• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dušený kapr na šalvěji
Napište svůj komentář k receptu

Dušený kapr na šalvěji

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dušený kapr na šalvěji
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g celer
    • 60
      g cibule
    • česnek
    • 150
      ml rybí vývar
    • šalvěj
    • rozmarýn
    • 60
      ml smetana
    • sůl
    • olej
    • 50
      ml máslo
    • 600
      g kapří filety
    • žemle či rohlíky

Postup přípravy receptu

1
Filety kapra osolte, celer a cibuli nakrájejte na nudličky, česnek na plátky. Zprudka a krátce opečte porce kapra v pánvi z vyžším okrajem. Olej mějte dostatečně rozpálený, aby se porce nedusily. Opečeného kapra vyjměte z pánve a ve výpeku osmahněte nejprve plátky celeru. Potom přidejte cibulku. Když cibule zesklovatí přidejte česnek, snítku šalvěje a rozmarýnu. Následně vše zalijeme rybím vývarem.
2
Do připraveného základu na dušení vložte opečeného kapra a podlijte smetanou. Kapra dusíme pod poklicí bez míchání 3 -4 minuty. Po této době odstavte a nechte chvilku dojít. Následně si opečte plátky rohlíků či žemle potřené máslem, na které naskládejte porce ryby a vše přelijte obsahem pánve.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Drůbeží řízky se šalvějí

Drůbeží řízky se šalvějí

Hovězí závitky se šalvějí v rajčatové omáčce

Hovězí závitky se šalvějí v rajčatové…

Těstoviny s  paprikou, ricottou a šalvějí

Těstoviny s paprikou, ricottou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Dušení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Česnek Cibule Kapří filety Máslo Olej Rozmarýn Rybí vývar Šalvěj Smetana Sůl Žemle
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupičková polévka s vejcem

Krupičková polévka s vejcem

Vepřové v alobalu

Vepřové v alobalu

Banánovo-broskvové tiramisu

Banánovo-broskvové tiramisu

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Bramborové noky s houbovou omáčkou

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

Bílková poleva na perníčky

Bílková poleva na perníčky

Čokoládová roláda

Čokoládová roláda

Vepřová játra obalovaná

Vepřová játra obalovaná

Belgické vafle

Belgické vafle

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

92
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
31
Klasické lečo
Klasické lečo
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Podvodnice
Podvodnice
14
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Dušený hrášek
Dušený hrášek
Dušený hrášek s volským okem
Dušený hrášek s volským okem
Dušený hříbkový bůček
Dušený hříbkový bůček
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Dušený květák babičky Schwarzové
Dušený květák babičky Schwarzové
Dušený květák na špeku
Dušený květák na špeku
  • Recepty.cz
  • Dušený kapr na šalvěji
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact