• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dušené hovězí na pivu s mrkví
Napište svůj komentář k receptu

Dušené hovězí na pivu s mrkví

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Dušené hovězí na pivu s mrkví
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 700
      g hovězí maso
    • 300
      g cibule
    • 200
      ml pivo - černé
    • 5
      ks mrkev
    • vepřový vývar nebo kostky dle potřeby
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 2
      ks bobkový list
    • 4
      ks nové koření
    • rozmarýn dle chuti - mezi prsty
    • tymián dle chuti - mezi prsty
    • 40
      g rajský protlak
    • 60
      g uzená slanina nebo špek

Postup přípravy receptu

1
Pokrájenou slaninu dáme do kastrolu, přidáme pokrájenou cibuli a osmažíme dosklovata. Přidáme na větší kostky pokrájené hovězí maso (na guláš), které jsme poprášili moukou, a osmažíme. Pak přidáme krátce osmažit protlak s kořením, osolíme a zalijeme černým pivem (200-250 ml). Promícháme, dle potřeby přilijeme vývar a dusíme za občasného promíchání velmi pozvolna téměř do změknutí.
2
Ke konci přidáme špalíčky očištěné mrkve a dodusíme doměkka, případně dosolíme.
3
Podávat můžeme téměř s jakoukoliv přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené hovězí s mrkví a fazolkami

Dušené hovězí s mrkví a fazolkami

Dušené maso (nejen) na špeku s dušenou mrkví

Dušené maso (nejen) na špeku s…

Hovězí maso na pivu

Hovězí maso na pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pajulinek | 18. 1. 2017 13:56

    meně osolit,jinak super 8-) 8-)

  • Pavel | 18. 1. 2017 13:54

    Meně osolit,jinak super. 8-)

  • Pavel | 18. 1. 2017 13:49

    Meně osolit ale jinak super. Díky

  • Pavel | 18. 1. 2017 13:45

    Moc dobrý recept akorat bych jen meně osolil ale jinak není co vytknout. Děkuji :-) :-)

  • Matušková | 17. 11. 2016 16:51

    Děkuji.Bylo to výborné a moc jsme si pochutnali.

  • Zita Pražáková | 11. 10. 2016 12:12

    Výborný oběd. Maso bylo křehké a omáčka z cibule a piva s mrkví doslova ladila. Děkuji za recept.

  • werunecka | 18. 9. 2014 21:27

    Parádní recept :-* již přidán k naším oblíbeným... jen jsem klasickou mrkev nahradila mladou mraženou a to z toho důvodů aby mi omáčka nenasládla ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí Zelenina
Maso Pokrmy Hovězí Ze zeleniny Oběd Večeře Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Hladká mouka Hovězí maso Mrkev Nové koření Pivo - černé Rajský protlak Rozmarýn Tymián Uzená slanina Vepřový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Roštěnky Esterházy

Roštěnky Esterházy

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta s pudinkem

Oříškové rohlíčky

Oříškové rohlíčky

Celerový salát s ananasem

Celerový salát s ananasem

Měkké perníčky

Měkké perníčky

Marcipán ze sušeného mléka

Marcipán ze sušeného mléka

Vývar s rýžovými knedlíčky

Vývar s rýžovými knedlíčky

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Staročeská svíčková od babičky, recept pro amatéry
Staročeská svíčková od…
19
Poctivé vanilkové krémeše
Poctivé vanilkové krémeše
18
Drožďová polévka s houbami a quinoou
Drožďová polévka s…
15
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Dušené červené zelí
Dušené červené zelí
Dušené červené zelí
Dušené červené zelí
Dušené hlávkové zelí
Dušené hlávkové zelí
Dušené hovězí plátky
Dušené hovězí plátky
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Dušené jehněčí Irish Stew
Dušené jehněčí Irish Stew
  • Recepty.cz
  • Dušené hovězí na pivu s mrkví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact