• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Druhá náplň do větrníků
Napište svůj komentář k receptu

Druhá náplň do větrníků

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Druhá náplň do větrníků
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 60
      g cukr
    • 0,50
      l šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Z mléka, pudinku a cukru uvaříme pudink. Necháme vychladnout a dáváme pozor, aby se neudělal škraloup, vymícháme do hladka. Do pudinku pak vmícháme zlehka ušlehanou šlehačku. Společně s karamelovou náplní plníme do větrníků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...

Krém / krémová náplň do doutníčků,…

Náplň do zapékaných rajčat či paprik

Náplň do zapékaných rajčat či paprik

Kakaová poleva/náplň/krém

Kakaová poleva/náplň/krém

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Maruš | 23. 1. 2007 12:52

    Hospodyňko,já už ani jinou šlehačku nepoužívám,jen tu Ramu na šlehání.Taky ji můžu doporučit.

  • Hana Rožníčková | 23. 1. 2007 09:43

    Dle mého pudink, když chladne, tak tuhne. Někdy dělám klasický pudink do ozdobných báboviček a pak se dá krásně vyklopit.

  • Hospodyňka | 23. 1. 2007 09:39

    Dovolím si doporučit rostlinnou šlehačku Rama. Já jí použila už i do Tiramisu po česku nebo Bebe střechy. Sice se šlehá trošku dýl, ale je krááásně tuhá a takhle pevná, tuhá vydrží v lednici. Chuť od pravé šlehačky k nerozeznání.

  • xy | 22. 1. 2007 21:51

    Je pravda, že smetana do tuha vyšlehat moc nešla, ale netekla. Navíc pudink při vymíchávání do studena také trochu zřídne. Hmota byla taková, že držela do doby, než jsem do větrníku kousla. Pak náplň vytékala. Zkuisila jsem do poloviny hmoty zašlehat trošku horkého mléka s rozpuštěnou želatinou, pak jsem počkala, až to ztuhlo a nastříkala jsem hmotu do větrníků.A pak už to bylo dobré.

  • D K | 19. 1. 2007 21:37

    Já bych řekla, že to bude spíše šlehačkou, některou když koupím, tak mi nejde ušlehat do tuha. Pokud, ale šlehačka byla tuhá, tak zkuste tedy přidat pudink. Můžu se zeptat, jak moc řidký to bylo? Krém zase až tak hustý není, ale neměl by téct.

  • xy | 19. 1. 2007 19:01

    Zkoušela jsem tento recept. Je na chuť dobrý, ale docela řídký. Dá se tomu nějak předejít? Nebylo by lepší dát na 1/2 litru mléka 2 pudinkové prášky, aby to bylo tužší? Děkuji předem za odpověď.

  • englicka marketa | 5. 1. 2007 16:22

    karamelovou náplní je míněno uvařený pudink kter se poté vymíchá z ušlehanou šlehačkou.touto směsí se plní větrníky.a ten cukr.tek ten se přidá do mléka a až se uvede do varu tak se tam nalije pudink...už chápete paní Petro??

  • Petra | 4. 1. 2007 16:33

    Pořád nerozumím té karameloé náplni.To se ten cukr s tou šlehačkou potom ušlehá?Nebo co s tim jiného?

  • Eva | 4. 1. 2007 15:46

    Anonyme, karamel se dělá na teflonové pánvi bez vody na mírném ohni, stále se míchá, až se cukr rozpustí a začne hnědnout-pozor nepřipálit-poté přilít šlehačku (na poháry přiliji třeba anansovou šťávu). Vše se jakoby zdrcne, ale stále poctivě mícháme a po chvilce se udělá karamel-zdrclý cukr se opět rozpustí. Taky se mi nedařilo, až mi někdo poradil, že podstatná je teplota plotýnky nebo ohně.

  • Anonym | 4. 1. 2007 14:28

    Neumím dělat karamel. Dělala jsem ho asi 2x a ani jednou to nevyšlo. Napište mi prosím jak na to.

  • Anonym | 4. 1. 2007 14:27

    Vypadá to skvěle. Určitě to zkusím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mléko Šlehačka Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušené hovězí plátky

Dušené hovězí plátky

Zapečené brambory se smetanou

Zapečené brambory se smetanou

Piškotová bábovka II.

Piškotová bábovka II.

Těstoviny se špenátem a žampiony

Těstoviny se špenátem a žampiony

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)

Křupavý jarní salát

Křupavý jarní salát

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Salát z červené řepy a brusinek

Salát z červené řepy a brusinek

Doporučujeme

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

100
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
56
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
50
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
32
Makový (ořechový) závin od Lidušky
Makový (ořechový) závin…
31
Špecle s játrovo - žapionovou směsí
Špecle s játrovo -…

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Druhá náplň do větrníků
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact