• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Drůbeží křidýlka na kysaném zelí
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží křidýlka na kysaném zelí

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží křidýlka na kysaném zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kysané zelí
    • 10
      ks kuřecí křídla
    • 150
      g anglická slanina
    • 3
      ks cibule
    • 3
      lžíce sádlo
    • grilovací koření

Postup přípravy receptu

1
Pekáček vymažeme sádlem a přidáme zelí i s nálevem. Na zeli rovnoměrně naskládáme plátky cibule a na cibuli plátky anglické slaniny. Křidélka řádně okořeníme grilovacím kořením, a naskládáme je vedle sebe.
2
Vše ještě potřeme trochou sádla nebo poklademe na křidýlka plátky másla. Nakonec zalijeme asi 1 dcl vody a pečeme 30 minut přikryté a 30 minut odkryté. Příloha bramborový nebo houskový knedlík.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzené maso v kysaném zelí

Uzené maso v kysaném zelí

Vepřová pečeně na kysaném zelí s hrnkovými knedlíky

Vepřová pečeně na kysaném zelí s…

Křidýlka od číňana

Křidýlka od číňana

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza | 30. 9. 2007 11:10

    jojo se smetanou souhlas

  • Di | 23. 4. 2007 06:44

    Nezalívám vodou, ale lákem ze zelí, šťáva je pak pikantní. Nedávám tuk, vypeče se ho dost ze slaniny i z masa (dělám ze stehýnek, ta jasou tučnější než křidélka). Vypečeným tukem pak maso přelévám. Už jsem použila zelí kysané, červené kysané i sterilované (tuto nasládlou variantu považuji za nejlepší). Je to opravdu duper!

  • Jiří | 22. 4. 2007 09:22

    doporučuji zkusit červené zelí.

  • Berča | 15. 2. 2007 15:45

    Zkuste místo zalít vodou použít sladkou smetanu. To pak dostane šmrc. Ostatní zůstává.

  • petra | 27. 4. 2006 18:57

    opravdu dobré, rychlé a jednoduché, už vím co s křidélky

  • Anonym | 22. 3. 2006 10:48

    je to skvělé.Doporučuji

  • Dita | 6. 5. 2005 15:15

    Něco podobného dělám ze stehen, ale kuřepodlévám černým pivem. Je to mňamka

  • zlatka arnoštová | 25. 4. 2005 21:43

    Výborný recept,může se použít i naporcované celé kuře.Porce kuřete ještě posypávám kmínem.

  • Nováková | 24. 1. 2005 09:55

    Bylo to moc dobré a to křidýlka nemám ráda.

  • Pešek | 25. 8. 2004 20:04

    Je to ňam a nemusím se ani bát, že se něco připálí, dobře to voní a je to hned pryč.

  • Božena Pešková | 24. 8. 2004 10:37

    Je to dobrota, můžou být místo křidélek i stehýnka, obojí je dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Grilovací koření Kuřecí křídla Kysané zelí Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Cukrářská vánočka (mazanec)

Cukrářská vánočka (mazanec)

Celerová pomazánka II.

Celerová pomazánka II.

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Buchta z mléka

Buchta z mléka

Bůčkový holandský řízek

Bůčkový holandský řízek

Pečená vepřová panenka ve slanině na zeleném polštáři

Pečená vepřová panenka ve slanině na…

Čokoládový dort V.

Čokoládový dort V.

Farmářská polévka

Farmářská polévka

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

39
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
22
"Orgasmus"
"Orgasmus"
22
Fazolový salát (nejen) s kořenovou zeleninou
Fazolový salát (nejen) s…
21
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…
19
Zelný salát (nejen) s paprikou
Zelný salát (nejen) s…

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Lucie Benešová odhalila rodinné album: 20 let frnklo jako voda!

Lucie Benešová odhalila rodinné album: 20 let frnklo jako voda!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Drůbeží křidýlka na kysaném zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact