• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Drůbeží křidýlka na kysaném zelí
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží křidýlka na kysaném zelí

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží křidýlka na kysaném zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kysané zelí
    • 10
      ks kuřecí křídla
    • 150
      g anglická slanina
    • 3
      ks cibule
    • 3
      lžíce sádlo
    • grilovací koření

Postup přípravy receptu

1
Pekáček vymažeme sádlem a přidáme zelí i s nálevem. Na zeli rovnoměrně naskládáme plátky cibule a na cibuli plátky anglické slaniny. Křidélka řádně okořeníme grilovacím kořením, a naskládáme je vedle sebe.
2
Vše ještě potřeme trochou sádla nebo poklademe na křidýlka plátky másla. Nakonec zalijeme asi 1 dcl vody a pečeme 30 minut přikryté a 30 minut odkryté. Příloha bramborový nebo houskový knedlík.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzené maso v kysaném zelí

Uzené maso v kysaném zelí

Vepřová pečeně na kysaném zelí s hrnkovými knedlíky

Vepřová pečeně na kysaném zelí s…

Křidýlka od číňana

Křidýlka od číňana

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza | 30. 9. 2007 11:10

    jojo se smetanou souhlas

  • Di | 23. 4. 2007 06:44

    Nezalívám vodou, ale lákem ze zelí, šťáva je pak pikantní. Nedávám tuk, vypeče se ho dost ze slaniny i z masa (dělám ze stehýnek, ta jasou tučnější než křidélka). Vypečeným tukem pak maso přelévám. Už jsem použila zelí kysané, červené kysané i sterilované (tuto nasládlou variantu považuji za nejlepší). Je to opravdu duper!

  • Jiří | 22. 4. 2007 09:22

    doporučuji zkusit červené zelí.

  • Berča | 15. 2. 2007 15:45

    Zkuste místo zalít vodou použít sladkou smetanu. To pak dostane šmrc. Ostatní zůstává.

  • petra | 27. 4. 2006 18:57

    opravdu dobré, rychlé a jednoduché, už vím co s křidélky

  • Anonym | 22. 3. 2006 10:48

    je to skvělé.Doporučuji

  • Dita | 6. 5. 2005 15:15

    Něco podobného dělám ze stehen, ale kuřepodlévám černým pivem. Je to mňamka

  • zlatka arnoštová | 25. 4. 2005 21:43

    Výborný recept,může se použít i naporcované celé kuře.Porce kuřete ještě posypávám kmínem.

  • Nováková | 24. 1. 2005 09:55

    Bylo to moc dobré a to křidýlka nemám ráda.

  • Pešek | 25. 8. 2004 20:04

    Je to ňam a nemusím se ani bát, že se něco připálí, dobře to voní a je to hned pryč.

  • Božena Pešková | 24. 8. 2004 10:37

    Je to dobrota, můžou být místo křidélek i stehýnka, obojí je dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Grilovací koření Kuřecí křídla Kysané zelí Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rýžový nákyp s brokolicí

Rýžový nákyp s brokolicí

Zapékaná čekanka po francouzsku

Zapékaná čekanka po francouzsku

Křenová pomazánka k tyčinkám

Křenová pomazánka k tyčinkám

Kuřecí křidélka - ideální na párty

Kuřecí křidélka - ideální na párty

Těstoviny zapečené s květákem a slaninou

Těstoviny zapečené s květákem a…

Dietní buchta

Dietní buchta

DIA vánočka II.

DIA vánočka II.

Jednoduchá krkovička s kapustičkami - minutka

Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…

Listové šátečky se zelím (zelnou směsí)

Listové šátečky se zelím (zelnou…

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

36
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
33
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
24
Bezlepkové koláče
Bezlepkové koláče
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Jak na šatník podle Evy Pavlové? Tyhle kousky budou slušet všem bez ohledu na věk!

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Degradovaný princ Andrew: Nechtějí ho ani na korunovaci!

Degradovaný princ Andrew: Nechtějí ho ani na korunovaci!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

  • Recepty.cz
  • Drůbeží křidýlka na kysaném zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact