• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Drůbeží křidýlka na kysaném zelí
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží křidýlka na kysaném zelí

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží křidýlka na kysaném zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kysané zelí
    • 10
      ks kuřecí křídla
    • 150
      g anglická slanina
    • 3
      ks cibule
    • 3
      lžíce sádlo
    • grilovací koření

Postup přípravy receptu

1
Pekáček vymažeme sádlem a přidáme zelí i s nálevem. Na zeli rovnoměrně naskládáme plátky cibule a na cibuli plátky anglické slaniny. Křidélka řádně okořeníme grilovacím kořením, a naskládáme je vedle sebe.
2
Vše ještě potřeme trochou sádla nebo poklademe na křidýlka plátky másla. Nakonec zalijeme asi 1 dcl vody a pečeme 30 minut přikryté a 30 minut odkryté. Příloha bramborový nebo houskový knedlík.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Uzené maso v kysaném zelí

Uzené maso v kysaném zelí

Vepřová pečeně na kysaném zelí s hrnkovými knedlíky

Vepřová pečeně na kysaném zelí s…

Křidýlka od číňana

Křidýlka od číňana

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza | 30. 9. 2007 11:10

    jojo se smetanou souhlas

  • Di | 23. 4. 2007 06:44

    Nezalívám vodou, ale lákem ze zelí, šťáva je pak pikantní. Nedávám tuk, vypeče se ho dost ze slaniny i z masa (dělám ze stehýnek, ta jasou tučnější než křidélka). Vypečeným tukem pak maso přelévám. Už jsem použila zelí kysané, červené kysané i sterilované (tuto nasládlou variantu považuji za nejlepší). Je to opravdu duper!

  • Jiří | 22. 4. 2007 09:22

    doporučuji zkusit červené zelí.

  • Berča | 15. 2. 2007 15:45

    Zkuste místo zalít vodou použít sladkou smetanu. To pak dostane šmrc. Ostatní zůstává.

  • petra | 27. 4. 2006 18:57

    opravdu dobré, rychlé a jednoduché, už vím co s křidélky

  • Anonym | 22. 3. 2006 10:48

    je to skvělé.Doporučuji

  • Dita | 6. 5. 2005 15:15

    Něco podobného dělám ze stehen, ale kuřepodlévám černým pivem. Je to mňamka

  • zlatka arnoštová | 25. 4. 2005 21:43

    Výborný recept,může se použít i naporcované celé kuře.Porce kuřete ještě posypávám kmínem.

  • Nováková | 24. 1. 2005 09:55

    Bylo to moc dobré a to křidýlka nemám ráda.

  • Pešek | 25. 8. 2004 20:04

    Je to ňam a nemusím se ani bát, že se něco připálí, dobře to voní a je to hned pryč.

  • Božena Pešková | 24. 8. 2004 10:37

    Je to dobrota, můžou být místo křidélek i stehýnka, obojí je dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Grilovací koření Kuřecí křídla Kysané zelí Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Neskutečně žravé kuře

Neskutečně žravé kuře

Brokolicová krémová polévka II.

Brokolicová krémová polévka II.

Závin z listového těsta s červenou řepou

Závin z listového těsta s červenou…

Celerová surimi pomazánka

Celerová surimi pomazánka

Bramborové placky (nejen) se zelím

Bramborové placky (nejen) se zelím

Hrášková polévka - sýrová

Hrášková polévka - sýrová

Belgické vafle

Belgické vafle

Kuřecí jáhlové rizoto

Kuřecí jáhlové rizoto

Debrecínská polévka se zeleninou

Debrecínská polévka se zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

49
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Jablečné muffiny
Jablečné muffiny
15
Adžika směs z mletého masa
Adžika směs z mletého…
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Jeřabina - sterilovaná
Jeřabina - sterilovaná

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz „Bába z ledu“ Kronerová ruší představení: Čeká ji operace

„Bába z ledu“ Kronerová ruší představení: Čeká ji operace

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Drůbeží křidýlka na kysaném zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact