• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra podle Barbry Streisand
Napište svůj komentář k receptu

Drůbeží játra podle Barbry Streisand

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drůbeží játra podle Barbry Streisand
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg játra drůbeží
    • pórek
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      hrst arašídy
    • sůl
    • pepř mletý
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky. Vhodíme na pánev do rozpáleného oleje a chvíli restujeme. Přidáme na kolečka nakrájený pórek, sójovou omáčku, špetku pepře a nakonec burské oříšky.
2
Můžeme ještě popřípadě dosolit. Vše společně osmahneme a podáváme s dušenou rýží nebo s hranolky. Vše je to velice rychle hotovo a výsledek si myslím stojí za to!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

Drubeží játra na víně

Drubeží játra na víně

Drůbeží játra mojí mámy

Drůbeží játra mojí mámy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • gerhart | 19. 10. 2013 13:29

    Naučte se prosí psát jména celebrit než po nich začnete pojmenovávat jídla

  • hyenka | 11. 2. 2013 08:05

    Játra podle tohoto receptu dělám už několik let, jsou to naše nejoblíbenější. Akorát musím oželet ty buráky, mně nedělají dobře na žlučník, a rodiče prý mají potíže s jejich kousáním. Ale i bez nich je to vynikající, levné a rychlé jídlo.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 6. 1. 2012 17:35

    Opravdu vynikající! Báječná chuť, buráky jsou skvělý nápad, sójovka tomu dá šmrnc, navíc i moc hezky vypadají na talíři, že se ani nedokopala k tomu, abych udělala fotku a hned jsme se do toho pustili :) Jinak taky jsem ke konci podléla vodou, aby játra nebyla s rýží moc suchá.

  • bumbrdlik333 | 2. 8. 2011 13:39

    Výborné! :)

  • Barbanka | 8. 9. 2006 18:40

    Výborné.Doporučuji.Já jsem ale játra ke konci zalila vodou a dochutila bilinkovou solí aby nebyla tak suchá......

  • Petra Vlčková | 1. 9. 2006 07:39

    Vynikající. Přidala jsem mraženou čínskou zeleninu podle předcházejícího komentáře a jako přílohu hranolky a rajčatový salát. Bylo to rychle hotové. Přítel říkal, že je to suché, ale mě to moc chutnalo. Dávám za jedna.

  • amalie | 15. 8. 2006 14:25

    Tohle vypadá zajímavě,netradičně,musím vyzkoušet,trošku to připomíná čínu,ale z jater

  • Anonym | 28. 4. 2006 11:38

    Vyzkoušeno-moc chutné a hlavně rychlé.Přidala jsem ještě trochu mražené zeleniny,ale fakt dobré a hlavně ty opražené buráky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Játra Pepř mletý Pórek Slunečnicový olej Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená bramborová kaše

Zapečená bramborová kaše

Třešňový koláč II.

Třešňový koláč II.

Lahůdkový guláš s fazolkami

Lahůdkový guláš s fazolkami

Medové řezy ze 4 placek

Medové řezy ze 4 placek

Frankfurtská polévka II.

Frankfurtská polévka II.

Smažené špagety se zeleninou

Smažené špagety se zeleninou

100% rajská šťáva - sterilovaná

100% rajská šťáva - sterilovaná

Dobré špízy

Dobré špízy

Dušený listový špenát na slanině

Dušený listový špenát na slanině

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

39
Kapustová polévka s drožďovými knedlíčky
Kapustová polévka s…
35
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
25
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Drůbeží játra na jehle
Drůbeží játra na jehle
Drůbeží játra na medu
Drůbeží játra na medu
Drubeží játra na víně
Drubeží játra na víně
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou…
  • Recepty.cz
  • Drůbeží játra podle Barbry Streisand
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact