• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Domácí plněné bagety
Napište svůj komentář k receptu

Domácí plněné bagety

autor: cicina
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí plněné bagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 700
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      balení droždí
    • 50
      g hera
    • 2
      lžíce rostlinný olej 1-2
    • 100
      g eidam sýr
    • 100
      g sýr niva
    • 1
      balení hermelín
    • 2
      dl mléko vlažné
    • sůl 1-1,5 lžičky
    • moravské uzené (nebo šunky) na tenké plátky
    • 100
      g salám (vysočina, paprikáš, herkules...) na tenčí plátky
    • kečup - jemný Hellmann´s (jemný nebo ostrý dle chuti a strávníků)

Postup přípravy receptu

1
Příprava těsta: do mísy dáme hladkou mouku. Do hrníčku dáme 2 lžičky mouky, cukr, rozdrobené droždí a trochu mléka a uděláme kvásek. Než kvásek vykyne, zahřejeme společně heru s olejem tak, aby se hera rozpustila. Do mouky v míse přimícháme sůl, přidáme 1,5 vejce (0,5 rozšlehaného vejce si schováme na potření), rozpuštěnou heru s olejem, vykynutý kvásek a dle potřeby vlažné mléko a vypracujeme vláčné těsto, které necháme v teple vykynout. Těsto rozdělíme na 3 díly. Každý díl vyválíme na tenčí plát a plníme:
2
1. Potřeme kečupem, poklademe plátky moravského uzeného a plátky eidamu a stočíme.
3
2. Poklademe plátky tvrdého salámu a plátky hermelínu a stočíme.
4
3. Poklademe plátky moravského uzeného nebo šunky a plátky Nivy a stočíme.
5
Konce musíme vždy pečlivě uzavřít, aby nám sýr nevytekl. Necháme chvíli kynout, potřeme rozšlehaným vejcem a sypeme semínky (mák, sezam, len, případně kmín apod.). Necháme trochu vychladnout a krájíme na plátky.
6
Podáváme nejlépe ještě vlažné, můžeme přidat zeleninový salát.
7
Plnit můžeme čímkoli podle chuti a podle toho, co máme po ruce - různé salámy, klobásy, balkánský sýr, olomoucké tvarůžky, zkoušela jsem i okapaného tuňáka ve vlastní šťávě v kombinaci s vejcem (musí se předem připravit na pánvi) nebo eidamem, lze přidat i zeleninu - paprika, rajčata, jarní cibulka... Fantazii se meze nekladou. U nás je to velmi oblíbená večeře, ale hodí se i na párty a chutnají i úplně studené.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené plněné bagety

Zapečené plněné bagety

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Francouzské bagety (Baguettes)

Francouzské bagety (Baguettes)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Eidam sýr Hera Hermelín Hladká mouka Kečup - jemný Mléko Moravské uzené Rostlinný olej Salám Sůl Sýr Niva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Couračka

Couračka

Řecký salát po řecku

Řecký salát po řecku

Kukuřičný chléb II.

Kukuřičný chléb II.

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě

Bylinkové kuře (králík) pečené na…

Meruňkové smoothie

Meruňkové smoothie

Carpaccio z rajčat

Carpaccio z rajčat

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

56
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
45
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Jednoduché zeleninové…
39
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou
Pstruzi s bylinkami,…
33
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
29
Pepřová krkovice na houbách
Pepřová krkovice na…

Zajímavé články

Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
AHA.cz Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Anna Dvořáková (23) o nervovém kolapsu: Přestalo mi fungovat tělo!

Anna Dvořáková (23) o nervovém kolapsu: Přestalo mi fungovat tělo!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

  • Recepty.cz
  • Domácí plněné bagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact