• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Domácí Monte krém
Napište svůj komentář k receptu

Domácí Monte krém

autor: MartikK
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 18
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí Monte krém
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Tmavý oříškový krém
    • 0,50
      l mléko
    • 1
      ks čokoládový pudink
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • 100
      g čokoláda na vaření
    • 50
      g mleté lískové ořechy
    • 50
      g máslo
  • Světlý smetanový krém
    • 3
      kelímek zakysaná smetana
    • 3
      ks vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Do hrnce nalijeme 400 ml mléka osladíme lžící cukru, rozlámeme do něj celou čokoládu na vaření a ohříváme dokud se čokoláda nerozpustí. Pak přidáme zbytek mléka s rozmíchaným čokoládovým pudinkem a vaříme do zhoustnutí. Nakonec přidáme mleté oříšky a ještě krátce povaříme. Krém necháme sestydnout a vychladlý vyšleháme společeně s máslem.
2
V míse smícháme kysané smetany s vanilkovými cukry.
3
Na dno skleničky dáme světlý smetanový krém, na něj tmavý oříškový krém a na něj opět světlý smetanový krém. Takto postupujeme dokud není sklenička plná.
4
Recept je převzatý z několika zdrojů na internetu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát Monte Carlo

Salát Monte Carlo

Lasagne pana Monte Castelloniho

Lasagne pana Monte Castelloniho

Drůbeží játra Monte Negro

Drůbeží játra Monte Negro

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 22. 2. 2015 19:41

    Bohužel mně tento dezert také spíše zklamal. Neočekávejte Monte. Je to méně sladký, spíš hořko (od čokolády na vaření) - kyselý (od zakysané smetany) dezert.

  • probertese | 17. 2. 2015 11:47

    monte nikdy neudelate stejne tady mate cast dostupnou v obchodech mléko smetana cukr kakaový prášek pasta z lískových oříšků čokoládový prášek toto je podstatna cast ..ktera bohuzel neni dostupna v obchodech modifikovaný škrob 2 E407 - Karagenan 1 E410 - Karubin 1 E333 - Citronany vápenaté aromáty

  • jezis premyslejte lidi | 17. 2. 2015 11:41

    original monte neudelate nikdy ... tady mate slozeni prirodnich surovin mléko smetana cukr kakaový prášek pasta z lískových oříšků čokoládový prášek chemickych latek 2 E407 - Karagenan 1 E410 - Karubin 1 E333 - Citronany vápenaté aromaty modifikovaný škrob

  • jezis premyslejte lidi | 17. 2. 2015 11:41

    original monte neudelate nikdy ... tady mate slozeni prirodnich surovin mléko smetana cukr kakaový prášek pasta z lískových oříšků čokoládový prášek chemickych latek 2 E407 - Karagenan 1 E410 - Karubin 1 E333 - Citronany vápenaté aromaty modifikovaný škrob

  • Simona | 27. 11. 2014 22:53

    s originál chutí Monte nemá tento recept nic společného, jsem zklamaná.

  • Simona | 27. 11. 2014 22:52

    zkusila jsem, chuť dobrá, ale s originál Monte to nemá chuťově absolutně nic společného!

  • Jindra | 27. 11. 2014 19:46

    no za prve originál monte nema bílej krem nakyslej...takže jsem ho udělal ze šlěhačky másla a vanilkoveho cukru a je to rozhodně podobnější originálu co se týče hněděho kremu dal jsem liskooříškový krem ktery jde sehnat cca 40 kč 400 gramu je to levnější a hlavně podobnější kremu monte protože tam oříšky nesjou je tam atky nějakej oříškovej krem ,maby se to neslívalo udělam hnědy krem necham v lednici zatuhnout a pak udělam světlý a je to :o)

  • Lucia | 16. 11. 2014 15:21

    Coko krem treba prisladit, hlavne ak date klasicku horku cokoladu na varenie. Do kyslej smotany sa mi ziadal stuzovac, hoci som pouzila 16%, lebo pri vrstveni cokoladovy krem pretekal do smotanoveho...inak chut dobra ;-)

  • docki | 2. 11. 2014 08:59

    Ale vidělo pastu z oříšků 8-) Takže to domácí bude jistě ještě lepší než to kupované. Jdu na něj a už se těším, až ho kluci budou baštit :-)

  • Šárka | 30. 10. 2014 12:21

    Tak hlavně skutečné,pravé Monte oříšky nevidělo ani z dálky :-)

  • recepty73
    recepty73 | 31. 8. 2012 14:52

    ...pudinkový krém jsem trochu přislazoval, oříšků bych příště dal klidně o polovinu méně(nejsme tak moc na ořechy), ale stejně byl Monte pryč hned po vychlazení...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty
Moučníky Dezerty Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Čokoládový pudink Máslo Mléko Mleté lískové ořechy Moučkový cukr Vanilkový cukr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Celerová polévka II.

Celerová polévka II.

Roláda s nugátovým krémem

Roláda s nugátovým krémem

Halušky s brynzou

Halušky s brynzou

Špaldové housky

Špaldové housky

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Masové nudličky se sýrovým přelivem

Masové nudličky se sýrovým přelivem

Křenová omáčka s jazykem

Křenová omáčka s jazykem

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře Sapíka

Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
27
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
20
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
19
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Režisér Troška zná verdikt: Dorazily výsledky z histologie

Režisér Troška zná verdikt: Dorazily výsledky z histologie

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Nemocný režisér Zdeněk Troška (72): Vdechl jsem zákeřnou bakterii!

Nemocný režisér Zdeněk Troška (72): Vdechl jsem zákeřnou bakterii!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Další doporučené recepty:

Domácí majonéza
Domácí majonéza
Domácí malinová marmeláda
Domácí malinová marmeláda
Domácí mangové chutney
Domácí mangové chutney
Domácí müsli tyčinky
Domácí müsli tyčinky
Domácí müsli tyčinky
Domácí müsli tyčinky
Domácí nudle do polévky
Domácí nudle do polévky
  • Recepty.cz
  • Domácí Monte krém
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact