Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Velikonoční mrkvový beránek
Kynutá bábovka s kakaem
Mňamka z listového těsta
Bábovka s kysanou smetanou
Rychlé fazolové lečo
Brambory na plechu s bylinkami
Kokosové řezy - krémové s polevou
Chlebová polévka se žampiony (hlívou)
Sýrová pomazánka s vejci
Ostrokyselá čínská polévka
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem