Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Špenátové halušky s krůtími kostkami…
Salsa guacamole
Pečené kuře na zelí s medem
Placičky z hlávkového zelí s…
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Česnekovo-houbový guláš
Bramboračka - houbovačka
Mrkvové smoothie s jogurtem
Meruňkové clafoutis
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky