Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Nivoví šneci
Bounty řezy
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Lahodný salát s uzeným lososem
Perník s pudinkem - nedrobí se
Hruškové šátečky se skořicí
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Ostrá barbecue marináda BBQ
Piškotový koláč s jahodami
Srbské rizoto
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake