Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Pampeliškový med
Bramborová pánev (omeleta)
Třešňový koláč z podmáslí
Pečený králík se žampiony
Pampeliškový med III.
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Hrášková polévka - sýrová
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Avokádová pomazánka na toasty
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek