Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rajská polévka s krupicovými haluškami
Králík na houbách a hořčici
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Plněné vepřové plátky
Luxusní punčák
Řízky v klobásovém zelí
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
Domácí šunka ála vepřováček
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek