Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Tvarohové knedlíčky s ovocem
Bílá kuřecí omáčka se žampiony
Lemon Cheesecake
Jogurtový moučník
Smažené masové kuličky-Ča wan-c´
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Dort "Hlava koně"
Fazolová polévka s domácími flíčky
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky