Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kynutá bábovka s kakaem
Pražené mandle
Květáková polévka + obalovaný květák
Gulášová polévka po anglicku
Široké nudle se slaninou a zelím
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Slané palačinky s rajčatovou náplní
Hovězí pečeně na červeném vínu
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek