Domácí nutella
Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Svíčková Wellington
Polévka z hlívy ústřičné
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Jarní ředkvičková pochoutka
Debrecínské závitky
Guláš s hlívou ústřičnou
Ovesná kaše s banánem
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek