Domácí nugát
Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Grilovaná křidélka v jogurtu
Zeleninový salát se sýrem a šunkou
Houbová čalamáda
Rybí pomazánka z tuňáka
Tortilla s čerstvou zeleninou
Bramboračka naší babičky
Perník s kokosem
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Bezlepkový tvarohový mazanec
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…