Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Párky v rohlíku trochu jinak
Hraběnčin rebarborový koláč
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Prokládané brambory s cuketou -…
Kuřecí pomazánka
Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl
Můj dýňový kompot s ananasem
Dort z OREO sušenek
Čokoládové sušenky
Kotlety plněné kysaným zelím
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake