Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuře dušené na rajčatech a cibuli
Kiwi řezy
Jablečný tvarohový dort
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Broskvové řezy II.
Čokoládové dortíky
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Houbová bramboračka
Bezvaječný nepečený mangový…
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek