Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rychlý ovocný koláč
Tuňákový salát
Barevné jablečné řezy
Šlehačkový mramorový beránek
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Studentské rychlolangoše
Tortelloni alla panna
Zapečená kuřecí prsa
(nejen) Hořčicové řízky
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek