Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Hovězí na červeném víně
Hermelínový salát
Metr (šachovnice)
Zahradní hamburgery - grilované
Ragú z divočáka na švestkách
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Tuňáková pomazánka s olivami na…
Thajské žluté zeleninové karí
Buřty na pivu
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek