Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
"Pravé" Baileys
Šlehačková roláda II.
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Dip z tvarohu a máty
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Hrášková polévka se slaninou
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Smoothie s Kinder Pinguí
Pečená kambala s tymiánem
Bramborový koláč s rozmarýnem
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake