Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Chlupaté knedlíky III.
Strouhaný koláč
Těstovinový salát Moravanka
Tvarohový biskupský chlebíček
Pikantní kuřecí nugetky
Domácí pizza I.
Mayská horká čokoláda s chilli
Grilovaný řapíkatý celer
Uzena polévka se zeleninou a…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek