Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Pikantní nakládaný hermelín II.
Krůtí medajlonky se sýrem
Houbový guláš na špeku s paprikou
Amorův jablečný řez (koláč)
Mléčná žampionová polévka
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Třešňové lívanečky II.
Srbské rizoto
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake