Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Domácí nutella
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Teplý bramborový salát
Salát z kysaného zelí III.
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Čokoládové suflé
Snadné a rychlé kuře na paprice
Cuketové topinky (tousty)
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Křenová omáčka s jazykem
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake