Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Jablka v županu
Kefírové lívance
Chlupaté knedlíky III.
Smetanovo kokosový jablečný moučník
Kuřecí mls
Smetanovo-nivová brokolice
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Těsto na italskou pizzu
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek