Nejlepší domácí tatarka
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Plněný vepřový bůček
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
Okurkový salát s jogurtem a…
Zeleninová frittata
Čočková polévka s klobásou
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Jednoduchá pomazánka s Romadurem
Bramborovo-žampionová polévka se…
Kotlety plněné kysaným zelím
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake