Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Celerový salát s jablkem
Mrkvové řezy s ananasem
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Valašské koláče - Frgále
Kuře v sáčku
Brokolicovo-bramborové placičky
Rajčatová polévka
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek