Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zapékané plněné brambory
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Mexická polévka z naší hospody
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Špízy se sýrem a uzeninou
Zapečené těstoviny s brokolicí
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Vláčné mrkvové taštičky
Mléčná žampionová omáčka
Zapečené tortilly s brokolicí a…
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek