Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Brokolicová krémová polévka
Staročeský guláš
Pražené mandle
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Cuketa z trouby
Jednoduché špecle se zelím a masem
Kuře pečené na bramboráku
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek