Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rychlé tvarohové koblížky
Rychlá buchta s nemletým mákem
Králík na houbách a hořčici
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Banánová zmrzlina - zdravá - 1…
Banánová roláda s pudinkovým krémem
Kouzelný vaječný koňak
Výborné müsli - tyčinky
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky