Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Nejlepší domácí tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Zapečené filé po cikánsku
Kuřecí nudličky s Nivou a šunkou
Čočková polévka s rajčaty
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Muffiny pro vnučku
Marináda na králíka nebo kuře
Bezmasé těstoviny - výborné
Jablečná přesnídávka (pyré)
Red velvet brownies
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek