Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Jablečný koláč IV.
Čevabčiči na chorvatský způsob
Bramborové pagáče
Bretaňský fazolový salát
Bagety z pekárny
Lehká tvarohová pomazánka
Kuřecí stehna na medu s jablky
Zeleninový salát s cottage sýrem
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek