Houstičky z domácí pekárny
Domácí sušené maso I.
Domací houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Oravská kulaša
Boršč bez masa
Zapečená krupicová kaše
Borůvkový tvarohový dort
Rychlé chuťovky nejen ke kávě
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…
Hořčicoví utopenci se zelím
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek