Domací houstičky
Domácí sušené maso I.
Houstičky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Zapečené kuřecí řízečky
Jablkový koláč s pudinkem
Tvarohová štola
Bramboráky z kyselého zelí
Pohádkový čokoládový dort
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Kuře „65“
Topinky se sýrem, šunkou a vejcem
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek