Domácí nugát
Nejlepší domácí tatarka
Domácí kandovaný zázvor
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Rychlovka s gnocchi
Kukuřičný chléb II.
Kotlety s houbovou omáčkou
Sněhové pusinky
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Plněné smažené žampiony
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky