Domácí kandovaný zázvor
Domácí nugát
Chléb z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dělal jsem a mě tam vadila ta varná příchuť. Počítám že by bylo lepší tak 2 a 1/2 - 3 hod při 80 st. C. Příště vyzkouším.
Těstovinový salát s tuňákem
Delikatesní salát
Rychlý ovocný koláč
Krkovička pro vítanou návštěvu
Třešňový štrúdl s mandlemi
Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal
Sedlácký guláš
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Pudinkové pokušení
Čočkový salát se sázeným vejcem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše